top of page
HESTE TIL SALG

Alle vores heste er på hver deres måde unikke og fantastiske. Men fra tid til anden skal der nyt blod i besætningen, og nogen gange skal vores heste på private hænder, hvor de kan give endnu mere glæde og kærlighed til en kommende ejer.

Hos os gennemgår alle hestene en lang uddannelse inden de bruges i firmaet. Alle hestene gennemgår et dressurforløb, et gangartsforløb og et langt "personlighedstjek". Dette inkluderer, at kunne ride i tung trafik, se hjorte, ride i hold, alene, i vand, i storm, med forskellige rytter osv osv. 

 

Så hestene hos os er gennemprøvet.

Selvfølgelig er alle heste forskellige og med forskelligt temperament.

 

Skriv eller ring - vi har altid heste til salg.

Næsten alle vore heste er til salg, også selvom de ikke fremgår her.

Læs gerne vores info om hestehandel hos Krathusgaard nederst på siden!

HESTEHANDEL HOS KRATHUSGAARD

Vi glædes over at kunne tilbyde dig de (i vores øjne) skønneste islandske heste.

Vi har købt og solgt mange vidunderlige heste gennem tiden. Vi glædes hver gang over, når den helt rigtige kemi opstår mellem hesten og sin nye ejer. Vi har derfor også utrolig meget erfaring på området og kan prale af aldrig, at have fået "returneret" en hest.

Vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen med "køb af hest" fra alt, hvad angår dokumenter, aftaler, handelsundersøgelse, overdragelse, forsikringer osv.

 

Så du får en tryg start som nybagt hesteejer.

Vi har ligeledes en husdyrlæge og flere dygtige trænere, som glædeligt besvarer alle dine spørgsmål.

Som en særlig service får du som køber en fuld dyrlægejournal og et langt skriv vdr. hesten brug, adfærd, ridning, vores tanker mm.

Vi anbefaler altid at du lavet en handelsundersøgelse (køber afholder selv udgifter hertil). Vi kræver dog, at dyrlægen er vant til at se på islandske heste. Dette skyldes, at den islandske hest har mange og anderledes gangarter/ bevægelsesmønster.

Ligeledes anbefaler vi du straks tegner en forsikring på din nye hest.

Har du tålmodigheden kan vi godt lide, at du fx får part hos os inden på din kommende ridehest, således at du selv kan mærke og se alle fordele/ ulemper den enkelte hest måtte have. Så du er sikker på, at du får lige den hest du ønsker dig.

Du er altid velkommen til at ringe og forhøre dig om vores dejlige heste!

bottom of page