top of page

Luksus Hesteudlejning

Her kan du bestille en enkelt ridetur i Dyrehaven eller Rude Skov.

                                            

- Man rider ud på egen hånd

- Guide kan tilkøbes (påkrævet ved grupper over 3 personer. ).

- Introduktion til heste og udstyr ved første møde.

Husk at læse vores reglement. Betaling ved bookning.

                                            

Pris: 700 kr. per person (max 2 timer).

Pris: 900 kr. per person (max 3 timer)

Klippekort:

- 5-turs klippekort: 3250 kr (forudbetalt - max 2 timer)

- 10-turs klippekort: 6000 kr (forudbetalt - max 2 timer)

Søger du en fast part? Så tryk her

Opsadling af hestene kan tilkøbes for 250 kr pr hest

Hvad får du for dine penge? Læs mere nederst på siden.

Guide og undervisning

Hvorfor vælge at tage en guide med?

                            

- Vi har søde og opmærksomme guider 

- Guiderne har alle gode engelskkundskaber

- Højt serviceniveau med hjælpsomme råd og vejledning

- Vejvisning, så du blot kan nyde turen

- Kendskab til de særligt smukke, hemmelige og gode galopstier, som man normalt ikke finder på egen hånd

- OBS: Guide påkrævet ved grupper over 3 personer af sikkerhedsmæssige årsager!

- Prisen for guide er udover prisen for leje af hestene (kan dog deles rytterne imellem).

                               

Pris: 650 kr. pr guide (2 timer)

Pris: 850 kr. pr. guide (3 timer)

Ønsker du professionel undervisning på turen?

 

Vi har en uddannet ridelærer inden for Dansk Islandshesteforening tilknyttet til vores hesteudlejning.

Pris: 750 kr (for 2 timer i alt - dvs er ink. tiden for opsadling).

Pris: 950 kr (for 3 timer i alt - dvs er ink. tiden for opsadling).

Hvad får du for dine penge? Læs mere nederst på siden.

Luksus Firmature

Vi tilbyder jeres firma en luksustur i Dyrehaven på hesteryg.

 

- Styrk sammenholdet

- Få en anderledes udfodrende oplevelse

- Aktivitet i det fri

- Teambuilding og samarbejde

- Glade medarbejdere

                                       

Kontakt os, hvis i ønsker et udvidet program (med fx mad i skoven) eller en længere tur. Vi har også aftenture eller ture med frokost.

                                          

1. Standart firmatur: 700 kr pr. person for 2 timer ridning (+pris for guide).

2. Udvidet firmatur: 1300 kr pr. person ink. 3 timers ridning, sodavand, sandwich, kaffe/the, frugt, chokolade, kage og inklusiv guider.

3. Luksusturen: 2000 kr pr. person ink. 2x2 timer ridning, velkomstdrink/ bobler, kæmpe frokost i skoven, drikkevarer, kage og inklusiv guider. 

Opsadling af hestene kan tilkøbes for 250 kr pr hest

Hvad får du for dine penge? Læs mere nederst på siden.

Hvad får du for dine penge?

 

Nogen gæster synes det er mange penge for at komme ud og ride en tur - det forstår vi godt. Der findes andre billige alternativer til turridning end os, men vi ønsker at give vores gæster et indblik i, hvad man støtter ved at ride hos os vs andre rideskoler og hesteudlejninger.

Hos os støtter du:

1. Høj Dyrevelfærd

 

Hos os går hestene, som udgangspunkt, kun ture med gæster 1 gang dagligt.

Mange steder går hestene i turridning eller på rideskoler op mod 4-5 gange dagligt med 4-5 forskellige ryttere. Dette vil vi ikke byde vores heste! Vi tror på en højere pris per tur, men færre ture pr dag.

 

Heste skal også have fri! På billige steder med turridning og rideskoler har hestene ingen pause-dage i løbet af en uge. hestene har brug for hvile i sind og muskler. Derfor rider vores kun 5 dage om ugen. Dette er en dyr luksus og det afspejles derfor i prisen for ridning hos os. af den årsag har vi også sjældent halte heste.

 

Og hvad med ferie? Hestene skal også have helt fri. Vi sender alle vores heste på mindst 1 måneds vinterferie og 1 måneds sommerferie på store folde med græs. Hestene skal have lov til at være heste uden konstant kontakt med mennesker og ridning. Mange af vores heste sendes endda på op mod 6 måneders ferie, hvis de har behov for det.

Masser af plads. Med priserne for opstaldning nær dyrehaven er det dyrt at holde mange heste. Vi betaler for plads. alle vores hestefolde koster mindst 10.000+ kr årligt for hver eneste fold. Heste skal have masser af plads for at udleve deres naturlige adfærd. Vi har op mod 100 Hektar til vores heste, som vi betaler for, så hestene kan gå på døgnfold med masser af plads og græs. Mange heste lever i små bokse og med kort foldtid.

2. Høj sundhed hos hestene

Vi bruger mange penge på sundhed. Mange steder får hestene hverken vacciner eller tandtjek. Vi har en fast tilknyttet dyrlæge på stedet, som ugentligt tilser hestene. De plejes med alle sundhedstjek og behov. Hos os sparer vi ikke på dyrlægen - så hestene aldrig skal have problemer eller ubehandlede lidelser.

Vi har ligeledes en dygtig smed fast tilknyttet, så hestene altid har plejet hove. Beslagsmede kan tage lidt tid, at få til at komme ud, hvis en sko er løs eller skal skiftes. men ej heller her spares vi. Alle hestene tilses af smed max hver 7 uge eller når smeden mener det er tid.

Vi køber kun de bedste foder til vores heste. Ad libitum græs eller wrap af bedste kvalitet. Ligeledes det bedste kraftfoder og masser af tilskud ved behov.

3. Rolig og professionel uddannelse af hestene

vores heste uddannes med ro og tålmodighed af professionelle ryttere. Vores ungheste drives ikke frem for at skulle tjene penge ind i turridningen. Uddannelsen af en unghest starter ikke før 4 års-alderen og tager ofte op mod 2 år inden den kan gå som turhest. De uddannes både med dressur og gangarter. Nogle heste har brug for lange pauser og ferier - det får vores heste selvfølgelig. Hestene skal være glade for at blive turheste! Er hesten ikke glad/ fræk/ nedstemt vil den blive solgt til enemandshest/ privathest.

4. Din sikkerhed er vigtig for os

At være en turhest er ikke bare noget alle heste kan. Hos os udvælges hestene Nøje til at være turhest. Hvert år tilrider vi eller køber mere end 15 heste. men kun ca 1-2 af alle disse er egnet, som turhest. Resten sælges til private heste. En turhest skal være modig, stabil, have let til tølt, tålmodig og nem for de fleste. Dette er svært at finde. Langt fra alle heste kan lide jobbet med at ride med mange forskellige gæster. Dette kommer ofte til udtryk med dårlig adfærd - bukken, stejlen, bid, løben mm. Oplever vi nogle af vores heste skulle gentagne gange vise denne adfærd med gæsterne, så skal hestene  ikke være turheste og vil blive solgt. Selvfølgelig gælder dette ikke for dårlige match mellem en rytter og en hest, men ved et generelt mønster. Vores heste skal være glade. Så du betaler også for at netop disse heste er nøje udvalgt til dig. En glad hest giver ofte den bedste sikkerhed for rytterne.

Vores heste er desuden alle meget dyre heste. Disse er dyrt lavet eller indkøbt. Mange steder køber billige heste til turridning, men heste er ofte billige af en grund. Særligt pga manglende uddannelse og omsorg af dem.

Vi investerer mange penge i træning og vedligehold - så hestene er veluddannet og erfarne. Det giver den højeste sikkerhed for dig og din familie.

5. Andre tanker

Grunden til vi kalder os for et luksus ridested er mange. Men blandt andet får du mulighed for at ride i en af danmarks mest unikke skove i det dyreste hesteområde nær københavn. Her er gode offentlige transportmuligheder og uendelige gode rideforhold. I din pris er også betalt ridekort (som ville ellers koster +800kr pr person) og udstyr til hestene, som holdes ved lige og er tilpasset hestene.

 

Generelt støtter du høj hestevelfærd, når du ride hos krathusgaard 

Aflysning
Aflysning tilbydes IKKE på Krathusgaard.
Der vil derfor, uanset om i kommer eller ej, blive afregnet (og uanset årsag), da vi reserverer hesten til netop dig! Derfor, hvis det er dårligt vejr eller du/I er blevet syge eller uanset hvilken årsag der måtte være – vil i stadig blive tilsendt regning for den samlede bestilling! Du skal ved reservering oplyse et navn, adresse og telefonnummer osv, samt betale ved booking.
bottom of page