top of page
IMG_7159.jpeg

Fáni fra Store Skovgaard

***** TIL SALG ******

- Lækker Islandsk bamse til den rutinerede rytter -

- DK2008108401
- Højde: 145 cm og bred type med 4 stærke ben
- Farve: Brun
- Alder: Fra 2008
- Vilje: Overmiddel-vilje
- Type: 5-gænger
- Sind: Cool og frisk
- Trafik: 99,9999% sikker.
- Placering: 2920 Charlottenlund

 

 

Pris: 29.000 kr.

Fáni er hesten mange drømmer om. En stor kærlig vallak med god fylde og rigtig robust. Fáni er vant til lidt af hvert og ret cool - blandt andet er han næsten hver dag udsat for: Hjorte, cykler, lastbiler, traktorer, drager, vand, havvand, badeturer, blæsevejr, børnehaver på tur, hunde, kæmpe menneskehober, tog, broer, kanoer - ja faktisk det meste.

Fáni er så sød og ukompliceret i flok (står i blandet flok). Første gang han kom ind i sin nye flok var han straks alles ven. Rides hos os alene og på tur med andre heste i Dyrehaven. Hans gangarter er bløde med behagelig galop, god trav, lange skridt og en taktfast tølt, som dog kræver korrekt støtte fra rytteren. Han springer godt og bader gerne i søerne. Altid meget høflig fra jord, meget imødekommende og let i al håndtering.

 

Prisen for ham er meget favorabel, da Fáni kræver en rutineret rytter. En som har styr på sin ridning og sender korrekte signaler. Rytteren skal ikke være den nervøse type og skal kunne sætte rammer for ham. Han har nemlig en meget stor motor og kan hurtig blive stærk i hånden (ligge sig på biddet), hvis man ikke selv er blød og rolig i hånden og schenklerne. Men såfremt du er rolig kan man ikke mærke noget på ham.
Han er en enmandshest (sensitiv type) og ikke for den gængse rytter, men for den rette rytter er han et rent scoop, som burde have kostet det dobbelte (hvis han havde været en hest for alle).

Du må endelig gerne blive part hos os og lære ham godt at kende. Når du køber hest hos os får du en fuld journal på hesten, samt fuld dokumentation på hestens historik, udvikling mm.

Han har udviklet sig meget hos os og bliver en suveræn lækker hest med mere træning.

bottom of page